November 12.

2009.11.17. 11:57 :: Áfonyka

Ismét esti próba, 7 órától.

"Úgy látszik, innen nem lehet elkésni" - Hát igen, nem egyszerű feladat. De amikor megérkezik mindenki, hasznosan telik a próba.

Belvárosi Lipót Napok keretében a színházteremben ír-skót táncház van, úgyhogy a második emeletre kényszerültünk. Akusztikailag annyira nem jó, szűkösebben is vagyunk, de azért nem rossz.

A mai nap a második felvonás második feléről szól. Van vele dolgunk bőven, lehet szüttyögni. Tamara indul-marad-indul-marad, Pása indul-mégsem megy, Leonyid ki akarja rakni őket, aztán mégsem engedi Tamarát - játszik a másik kettővel.

Eljutottunk a második felvonás végéig lényegében, van még ugyan egy epilógus, de azzal már nem sok gondunk lesz.

Egész jól haladunk. Persze, ideálisabb lenne, ha több időnk lenne, de be tudjuk fejezni.
Leonyid karaktere tiszta, egyértelmű. Pása és Tamara még alakulóban van, de próbák előtt, után és kávészünetben folyamatosan beszélgetünk, elemzünk, agyalunk.

Reggel le lettem tolva, hogy túl sokat dohányoztak tegnap, mert ha beindul a füstjelző, akkor balhé van. Úgyhogy ma nyitogattam az ablakokat, amikor kezdett gyűlni a füst. Cigaretta nélkül nincsenek meg...

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra színház komédia tragédia élmények pokorny lia aranytíz guppi arany10 balikó tamás vidákovics szláven baliko pokorny vidákovics

A bejegyzés trackback címe:

https://guppi.blog.hu/api/trackback/id/tr71531512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása