November 6.

2009.11.10. 20:54 :: Áfonyka

11-es kezdés. Szikora telefonált, hogy késni fog, dugóban ül. 1/4 12-kor Liával és Szlávennel fölmentünk a színházterembe, átismételtük a múltkoriakat. Ennek vége előtt nem sokkal érkezett meg Szikora. Nagyon jó érzés, hogy tudok segíteni, ha elakadnak, vagy nem tudják milyen irányba/milyen cselekvés kapcsolódott a szöveghez. A szövegtudás egyébként elég szépen alakul.

Liával - tévedésből 10-re jött - a szövegeztünk egy bő fél órát. Elsőre könnyűnek tűnik a szövege, de valójában nincs egyszerű dolga. Hasonló dolgokat mond, de csak vannak különbségek, 3-4 variáció egy-egy témára.

Az ismétlés után asztalhoz ültünk, az első felvonás második felében történt apró húzások, összeolvasás, rendelkezés. Elfogultságot félre téve is azt kell mondjam, nagyon szépen dolgoznak mindannyian.

Liában az is nagyon szeretem, hogy időnként megáll, túlnéz mindenen, aztán megszólal: "bocsánat, csak azon gondolkoztam..." És elmondja, hogy a lehetséges megoldások közül ő melyiket érzi-gondolja leglogikusabbnak. Elgondolkodunk rajta mind, vélemények és ellenvélemények, megvitatjuk, aztán János mond igent vagy nemet.


Közben kaptam egy levelet az ügynökségtől, új szerződés. Aláírhatatlan. Nonszensz, ami benne áll. Fogalmam sincs, mi lesz. Minden esetre én teszem a dolgom továbbra is, úgy állok a kérdéshez, hogy december 5-én premier. Úgyhogy a kikérőket faxolom.

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra színház élmények szikora szikora jános pokorny lia aranytíz guppi arany10 vidákovics szláven pokorny vidákovics szigarjov

A bejegyzés trackback címe:

https://guppi.blog.hu/api/trackback/id/tr341516460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása