November 20.

2009.11.24. 13:54 :: Áfonyka

Fél 10-kor csörög a telefonom, Szláven. Este még elemezgették a darabot hosszasan, kérik, hogy ne 10-kor kezdjünk, hanem 11-kor. Nekem jó. sőt, plánesőt.

Addig is plakáttervek. Meg vagyunk csúszva vele. :-( De a grafikus rengeteget dolgozik nekünk, a műsorfüzet nyomdába adási határideje is vészesen közeledik.

11 előtt befut Balikó és Szláven. Lia késik. Hallom a hangján, hogy nagyon fáradt. Aztán mikor megérkezik, látszik rajta, hogy még fáradtabb, mint amilyennek a hangja mutatta.

Kávé-kóla-cigi - kinek mi. Közben ügyintézés, már amennyire lehet... Időnként úgy tűnik, egy fél lépés hiányzik csak, aztán megint nagyon messzinek látszik a megoldás.

Rövid próbánk volt (1-ig), mert Szláven este játszott Pécsen, Balikó vitte le. Még tegnap úgy volt, hogy első és második felvonás a mai program, a második maradt belőle csak.

Fél 2 magasságában bejött Szikora, megnézte a díszletelemeket. Részletesen átbeszélte a színpadmesterünkkel, mit szeretne, a meglévő elemeken mit kell változtatni, mire van még szükség, stb. Részemről figyelem és jegyzet, jegyzet, jegyzet.

Folytatás szerdán, dupla próbával.

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra színház élmények szikora jános pokorny lia aranytíz guppi arany10 balikó tamás vidákovics szláven

A bejegyzés trackback címe:

https://guppi.blog.hu/api/trackback/id/tr461548825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása