November 13.

2009.11.19. 18:09 :: Áfonyka

Délelőtti próba a színházteremben. 10 előtt nem sokkal hívott Szikora János, hogy defektet kapott és a gumisnál van, kezdjük el a munkát nélküle. Miután mindenki megitta a kávéját, fölmentünk, első körben összeolvastuk, aztán jöhetett a lejárás - ekkor hárult rám nagyobb feladat, mert mindenki igyekezett példány nélkül próbálni. Kb. a felénél jártunk, amikor megérkezett.
Szünet gyanánt beszélgetés, egy-egy cigaretta a dohányosok részéről. Majd nekiugrottunk újra a második résznek. Változtatások, hangsúlyosabbá váló részek, küzdelem a szereppel, az állandó miértekkel.
Sokat beszélgetünk a szituációkról, az indíttatásokról. És persze a gyakorlati dolgokról is.
Időnként megakadunk. Jön a "merre tovább?" Aztán valamerre elindulunk, ami vagy jó, vagy nem. Ha nem, elindulunk másmerre.
Próba után a elsétáltam a Cultur-Comfortba a szerződéssel. Ők segítenek a jegyértékesítésben. Így lehet rendelni-venni jegyet az Interticket rendszerében (tehát az összes jegyirodában), nemcsak az Aranytíz pénztárában.

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra színház komédia élmények szikora szikora jános pokorny lia aranytíz guppi arany10 balikó tamás vidákovics szláven baliko pokorny vidákovics

A bejegyzés trackback címe:

https://guppi.blog.hu/api/trackback/id/tr671537392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása