2009. november 2.

2009.11.09. 10:34 :: Áfonyka

Az elmúlt hetekben zajlottak az események rendesen. Megkérdőjeleződött egyáltalán a darab bemutatása is. Egyezkedés a szerzői jogokat képviselő ügynökséggel, a fordítóval, fölmerült, hogy más fordítja, aztán mégis sikerült megállapodni.

Az utóbbi napok pedig egyeztetéssel teltek: anno Szikora János kérte a december 5-ét premiernek, de Pokorny Liának aznap egy nehéz előadása van. Az Új Színház nagyon kedves művészeti titkára amit lehetett, megtett, de nem tudják másik napon játszani a Szonyját. Nagyon nehéz napja lesz... Aztán a többi lehetséges nap, amikor Liát elengedik, Pécsről Balikót és Szlávent. Ráadásul Szláven a Horvát Színházban is játszik. Nálunk a házban pedig céges karácsonyok tömkelege. Szép dolog ez...

Eredeti tervek szerint 10 és 14 óra között próbáltunk volna. Előző héten telefonált Szikora, hogy a Víges elcsúszott premier miatt este próbálunk. 18 órától - beszéltük meg vasárnap. Ma délelőtt hívott, legyen 19 óra. Liát, Szlávent értesítettem. 15:52-kor Szláven hívott: meghalt az autója, próbál másikat szerezni és legalább fél 8-ra Pestre érni, de ennek esélye nem sok. Fél 5-kor hívott Szikora, hogy a mai nap ugrott, holnap 10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://guppi.blog.hu/api/trackback/id/tr211510985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása