November 9.

2009.11.10. 21:27 :: Áfonyka

11-es kezdés. 3/4-kor Áfonya fölpakol, terepet rendez, előkészít. Várja a művészeket. Lia telefonált, hogy késni fog, a trolin ül, ami inkább nem halad, mint igen. János is késett pár percet, nem sokat.

Szöszmötölős napunk volt. Sok-sok pici, apró dolog. Próbálkozások. Ezekből aztán kikerekedik egyszer csak az egész. Tamara életébe berögzült dolgok, az újra és újra visszatérő "oda-vissza, ezerrel" mondata, viszonyrendszerek, viselkedési normák, az újra és újra föltett miért?-ekre válaszkeresés.

A másik, számomra új és egyben nagyon jó élmény: most már ténylegesen tudok súgóként is funkcionálni. Van annyi szövegtudásuk, hogy példány nélkül próbáljanak - ha nem is végig - és néhány szónyi segítség is elég legyen esetenként. Nagyon jó érzés ülni a színpad szélén és ezer százalékig rájuk koncentrálni, hogy egy fél pillantásból is tudjam, meg kell-e szólalnom.

Teljesen feldobott a mai próba. A színházteremben teljesen megfeledkeztem, az egyébként elég aggasztó jogvitáról és harcról, melybe belekerültünk. Mivel anyagiakról van szó, amennyire ez lehetséges, próbálok kívül maradni.

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra színház szikora szikora jános pokorny lia aranytíz guppi arany10 vidákovics szláven pokorny vidákovics szigarjov

A bejegyzés trackback címe:

https://guppi.blog.hu/api/trackback/id/tr511516582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása